Verslagen

Dinsdag 20 augustus
AGOVV boekt overwinning op Alexandria (2-5)
AGOVV en Alexandria wilden zich na hun fikse nederlaag afgelopen zaterdag graag revancheren. In een boeiend voetbalgevecht slaagden de Blauwen daarin het best. 


----


Zaterdag
17 augustus

Groen Wit '62 verslaat Albatross (1-0)
 ©Wout van Zoeren
Groen Wit '62 start voortvarend aan de Apeldoorn Cup, door Albatross met 1-0 te verslaan. Een spannend openingsduel, van de Apeldoorn Cup dat in Groen Wit een contente winnaar opleverde.

ZVV '56 en Orderbos scoren er lustig op los in openingsduel (2-3)

Het duel tussen ZVV '56 en Orderbos kende maar liefst vijf doelpunten. Daarbij wisten de Orderbosbewoners er net eentje meer te maken en zich te plaatsen voor de kwartfinale. 

Victoria Boys deelt fikse nederlaag uit aan Alexandria (0-7)
© Wout van Zoeren
Alexandria kreeg een gretig Victoria Boys tegenover zich en moest het antwoord schuldig blijven. Bij 7-0 bleef de teller steken en was Victoria Boys de overduidelijke en verdiende winnaar van het geenszins spannende duel. Een afgetekende overwinning.

AGOVV moet meerdere erkennen in Columbia (0-5)
© Wout van Zoeren
Columbia wist de nodige spelers van naam naar de Winkewijert te halen in de zomerstop. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor dit seizoen en tegen AGOVV liet de ploeg bij vlagen zien waar het toe in staat is. Met 5-0 waren de geel-zwarten een maatje te groot voor de Blauwen.

csv Apeldoorn verslaat Robur et Velocitas (0-4)
© Wout van Zoeren
Gastheer voor de Apeldoornse Federatie csv Apeldoorn kende een grondige metamorfose in de zomerstop. Robur et Velocitas probeerde het dapper, maar de roodgelen waren de terechte winnaar en op de 0-4 eindstand viel niet veel af te dingen.

BIJZONDERHEDEN: Klarenbeek en Apeldoornse Boys plaatsten zich reglementair met 3-0 voor de volgende ronde. Beekbergen (deed niet mee) en TKA (teruggetrokken) haakten af als hun tegenstander.
EDITIE 2018


De organisatie is benieuwd naar uw mening over de Apeldoorn Cup 2018. Stuur uw feedback (positief of negatief) naar info@federatie-apeldoorn.nl.


Zaterdag 25 augustus

csv Apeldoorn wint de Apeldoorn Cup 2018
csv Apeldoorn heeft de Apeldoorn Cup 2018 gewonnen. In de finale waren de roodgelen met 4-0 te sterk voor Columbia. In de eerste helft ging het spel aardig gelijk op. Door een goal van Maarten Boeve in de 8ste minuut ging csv Apeldoorn met een 1-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft viel in een tijdsbestek van twee minuten de definitieve beslissing, toen Maikel Lange twee keer het net wist te vinden. De 4-0 van Sefa Yildirim was een fraaie goal. Columbia mag tevreden terugkijken op het toernooi en op een prima eerste helft tegen de favoriet csv Apeldoorn die de verwachtingen waar wist te maken. Groen Wit wint van AGOVV
Groen Wit speelde een prima wedstrijd en kwam op een 0-2 voorsprong. Toen vlak voor tijd de 1-2 gemaakt werd door AGOVV, werd het nog even spannend maar Groen Wit wist de overwinning over de streep te trekken.

Victoria Boys verslaat sv Orderbos
Victoria Boys heeft de Apeldoorn Cup afgesloten met een overwinning op sv Orderbos. Na twee keer dertig minuten stond er een 2-0 eindstand op het scorebord en werd in Victoria Boys de terechte winnaar van het duel aangewezen.


Woensdag 22 augustus

Bekijk hier de foto's van Wout van Zoeren van woensdag 22 augustus

Columbia in boeiend duel langs Apeldoornse Boys

De wedstrijd tussen Apeldoornse Boys en Columbia begon flitsend: na tien minuten stond er een 2-3 voorsprong voor Columbia op het bord. Ook in de tweede helft werd er lustig op los gescoord in misschien wel het leukste duel tot nu toe in de Apeldoorn Cup.


WSV verslaat AGOVV
WSV heeft met 2-1 gewonnen van AGOVV, dat toch ook prima voor de dag kwam. Tot het laatst toe bleef het spannend door de kleine marge, maar WSV trok de overwinning uiteindelijk over de streep.Dinsdag 21 augustus

Bekijk hier de foto's van Wout van Zoeren van dinsdag 21 augustus

Loenermark wint met 1-5 van sv Orderbos
Loenermark heeft met overtuigende cijfers gewonnen van sv Orderbos. Al snel in het duel werd het overwicht van Loenermark duidelijk en toch mocht Orderbos in de tweede doorgang nog een eretreffer noteren.Maandag 20 augustus

Bekijk hier de foto's van Wout van Zoeren van maandag 20 augustus

csv Apeldoorn verslaat Albatross met 7-0
Bruce Schotman was de man in vorm met vier doelpunten voor csv Apeldoorn. Het krachtsverschil werd met name in de tweede helft duidelijk.


Columbia wint met de kleinst mogelijk marge van Robur et Velocitas
Een verdiende zege voor Columbia, maar door de kleine marge bleef het duel tot het allerlaatst toe spannend. De geelzwarten plaatsen zich hiermee voor de halve finale. 


Beekbergen wint na strafschoppen van Groen Wit '62
In een spannend duel waren Groen Wit en Beekbergen aan elkaar gewaagd en na tweemaal 30 minuten stond een 1-1 stand op het bord. Een strafschoppenserie bracht uitkomst om een winnaar te bepalen en dat werd uiteindelijk Beekbergen.


Apeldoornse Boys verslaat ZVV met liefst 5-0
Apeldoornse Boys was vandaag goed op dreef en versloeg ZVV met klinkende cijfers. De roodgelen waren gedurende het duel duidelijk de bovenliggende partij. 


Zaterdag 18 augustus

Bekijk hier de sfeerbeelden van de 12.15 uur wedstrijden 
Bekijk hier de sfeerbeelden van de 14.15 uur wedstrijden
Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd WSV - csv Apeldoorn (0-1)
Bekijk hier de foto's van Wout van Zoeren

Columbia verslaat AGOVV en voegt zich bij kwartfinalisten
Door een 0-2 overwinning op AGOVV heeft Columbia zich geplaatst voor de kwartfinales van de Apeldoorn Cup. Beide goals vielen in de tweede helft van het duel, waarin de geel-zwarten de bovenliggende partij waren.


Albatross na strafschoppen langs Robur et Velocitas
Albatross en Robur et Velocitas wisten in tweemaal 30 minuten beiden een keer te scoren. In de beslissende strafschopreeks was het de doelman van Albatross die zijn ploeg naar de kwartfinale wist te loodsen.

csv Apeldoorn in extremis langs WSV
In een spannend duel leken beide ploegen af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Jamarro Diks dacht daar anders over en tekende diep in blessuretijd voor de winnende treffer namens csv Apeldoorn: 0-1. Bekijk hier de samenvatting van dit duel.


ZVV '56 verslaat Alexandria met 2-1
Al vroeg in het duel nam ZVV de leiding tegen Alexandria uit een strafshop. De eerste klap bleek een daalder waard, want uiteindelijk wist ZVV de wedstrijd met 2-1 over de streep te trekken en zich te voegen bij de andere kwartfinalisten.


Apeldoornse Boys wint na strafschoppen van Victoria Boys
Na een spannend duel en tweemaal 30 minunten stond er bij Apeldoornse Boys - Victoria Boys een 2-2 stand op het scorebord. De strafschoppenserie werd door Apeldoornse Boys beter ingevuld en dus zijn de roodgele Boys de volgende kwartfinalist van de Apeldoorn Cup.


Beekbergen verslaat Orderbos met 0-1
Beekbergen heeft in de eerste ronde van de Apeldoorn Cup met 0-1 gewonnen. Daarmee is Beekbergen geplaatst voor de kwartfinale. Vlak voor tijd werd het enige doelpunt van het duel gemaakt.


Groen Wit wint na strafschoppen van Loenermark
Na tweemaal een halfuur spelen stond er bij Loenermark - Groen Wit '62 een 2-2 eindstand op het scorebord. Via strafschoppen trok Groen Wit met 2-3 aan het langste eind en is het de volgende ploeg die zich plaatst voor de kwartfinale. 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!